Sárbogárd is ünnepli a Tánc Világnapját

2014. április 24.

A sárbogárdi Csókavirág Népi Együttes 2014. április 27-én, vasárnap 15 órától gálaműsort rendez a József Attila Művelődési Központban. Ahogy az alábbi plakáton látható, vendég előadókat is hívtak, hogy még színesebb legyen a műsor.

_nptncos_2014_plak

Hogy, hogy nem, úgy döntöttek, hogy bennünket kérnek fel a zenei kíséretre. Mi pedig szeretünk hozzájuk járni, így el is vállaltuk.

Már a múlt héten is ott jártunk náluk próbálni, és egy nagyon kellemes, igazi vicces estét töltöttünk a csapattal. Horváth István, a művelődési ház vezetője ígéretet tett, hogy ha legközelebb zenekaros próba lesz, főz nekünk valamit vacsorára. Reménykedtünk, hogy nem tea lesz!

Pörkölt

Tegnap este finom pörkölttel kínált meg bennünket és ránk is fért egy kis meleg vacsora a maratoni próba és az első zenekaros defektünk után. Hadd ne meséljük el a kerékcsere apró részleteit, csak annyi titkot árulunk el, hogy többet nevettünk, mint általában szoktunk, és a kereket egy kedves férfi cserélte ki. Persze a fiúk is ki tudták volna, csak nem úgy alakult.

_20140423_174038_580

Az együttes három műsorszámmal készül. Táncolnak a Sárközből, Rábaközről és a tegnapi próbán kiderült, hogy  készül egy mese is, amit még mi nem látunk át, de az határozottan látszik, hogy szilvalekvár készül az üstben. Aki nem hiszi, járjon utána…

Szeretettel látunk mindenkit a nézők soraiba!

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.