Kálozon jártunk

2014. február 25.

Egy, a Fejér Megyei Művelődési Központ által szervezett témanap keretében a kálozi Aranyalma Óvodában tartottunk gyermekjátszó táncházat február 19-én.

Soponyán igazoltattak minket a rendőrök, akiknek ezúton is köszönjük kedvességüket, és az éteren keresztül üzenjük, hogy a Zsófi megtalálta a jogosítványát. A kabátjában volt, így hiába kereste a pénztárcájában.

Kedves fogadtatásban volt részünk. A gyerekek a tornaszobában találkozhattak velünk és ez a terem volt a legalkalmasabb arra, hogy jót mulassunk azon az esős délelőttön. Jó volt látni, hogy a gyerekek sok dalt ismernek és a mondókákat is velünk fújták.

Kálozon jártunk

Az óvó nénik nagyon segítőkészek voltak, így mindent, amit Kriszta eltervezett, meg is tudtak valósítani. A program után egy rövid beszélgetésre volt még lehetőségünk az óvó nénikkel és némi bepillantást kaptunk a település családjainak mindennapjaiba is.

Szomorúak, de bizakodóak is voltunk, és megnyugtató, hogy egyes gyerekek legalább az oviban megkapnak olyan dolgokat, amelyek a személyiségük fejlődésében segítik őket.

Szerettünk volna a kálozi doktor úrnak muzsikálni a rendelőben: őt a sárbogárdi táncegyüttesből ismerjük, de pechjére nem volt ott. Nem szoktunk második esélyt adni :)

Legközelebb március 26-án megyünk az oviba.

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.