Száz libát karácsonyra

2015. december 10.

Karácsonyi ajándéknak is ajánljuk „Száz liba egy sorba” című lemezünket és a hozzá tartozó dalos füzetünket: a kiadvány Székesfehérváron, a Művészetek Házában vásárolható meg, 2500 forintért, és természetesen viszünk belőle a december 12-i, vízivárosi táncházunkba is.

Zenekarunk és Kriszta 2001 óta rendszeresen tart gyermekjátszó táncházakat Székesfehérváron és Fejér megye kis településen. Mi csak így hívjuk: GyéTéHá. Módszerünk nem új keletű, nem mi találtuk ki, de úgy tapasztaljuk, amit csinálunk az tetszik a gyermekeknek, szüleiknek, a családoknak és Edit néninek is.

Száz liba egy sorba

Itt, a honlapunkon videót is láthatnak ezekről a foglalkozásokról, és nagyon sok képet. Mondókáinkat és dalainkat megyeszerte éneklik az ovisok, kisiskolások és a pedagógusok.

Ez a kis füzet és a CD többfunkciós. Hallgathatják a családdal otthon, az autóban, vagy ha valaki iskolában tanít akkor felhasználhatja a tanítás folyamán. A kis füzetben leírtakat jó szívvel ajánljuk néptáncfoglalkozásokhoz, koreográfiák készítéséhez, családi események színesítéshez. Önökre bízzuk!

A közreműködő gyerekeket mi választottuk ki. Két szempontot vettünk figyelembe: énekeljenek tisztán és szeressék a chipset. Élmény volt velük dolgozni.

Ha meghallgatták és elolvasták a füzetet, kérjük írják meg véleményüket a szedtevette@szedtevette.hu címre!

Köszönjük.

Juhász Zsófia
aki zenekar vezetője 15 éve

A lemezen közreműködik: Jámbor Lili, Jámbor Benedek, Péter Janka, Péter Sára, Juhász Lőrinc

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.