Nyári délután Nagylókon

2015. június 9.

Június második napján szinte már egy nyári kora délután hangulata ragadt ránk útban Nagylókra, ahova az óvoda néptáncszakkörének utolsó foglalkozására hívtak minket.

Erre a bemutatóra hivatalosak voltak a szülők is, akik természetesen szívesen nézték meg gyermekeik produkcióit. Szép számmal hozták el a nagyobb testvéreket is, akik szintén beálltak a „körbe”.

20150602_145859_580

Így aztán az elég vegyes korosztály miatt főleg kapuzók, körtáncok, valamint párválasztó táncok voltak a porondon, amiket az elmúlt félévben tanultak a lurkók. Az óvodapedagógusok és a szülők is aktívan részt vettek ezekben a játékokban, táncokban, akik – mondhatni – testközelből érezték, értékelhették azt az örömöt, jókedvet, felszabadultságot, amit gyermekeik éltek, élnek át egy-egy táncfoglalkozás alkalmával.

 Reméljük, tudjuk, hogy ez a – létszám miatt – a Közösségi Házban tartott táncbemutató, záró foglalkozás közös élménnyé vált a gyermekek, tanítóik és szüleik számára, úgy mint nekünk, Kneifelné Laczkó Krisztinának és a Szedtevette zenekarnak.

(Márfi Tibor)

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.